Mokuzai

Wood Arts BCN

La teva llar sagrada .

Mokuzai

Wood Arts BCN

La teva llar sagrada

ARTS COLLECTION

BOSQUE MOKUZAI

L’ARTESÀ

tree nation

Llar Sagrada

MOKUZAI wood arts bcn és la teva llar sagrada. Som artesans locals entusiastes del disseny i l’extrema qualitat, compromesos amb una producció justa i sostenible, respectuosos amb el medi ambient, elaborant de manera exclusiva articles per a tu.

Invertim tota la nostra passió i experiència a cuidar-te a tu i al teu cercle sagrat: la família.

El vostre símbol el Torii

MOKUZAI Wood Arts BCN té per insignia el Torii, que simbolitza la vostra entrada al més sagrat, separant el món profà i quotidià de la més íntima, cuidada, segura i sagrada… la vostra llar. El Torii representa el espíritu generacional imperturbable, la perseverancia, la elegancia y el esfuerzo.

El vostre estendard: Núria Picas

La ultra fondista Núria Picas es la persona que encarna, sin lugar a duda, la globalidad de los valores que constituyen MOKUZAI Wood Arts BCN .

Ens representa el seu mímesis amb la naturalesa. El seu respecte cap a cada muntanya, cada vall, cada arbre, cada roca i cada animal. Com conviu amb el seu entorn, sense alterar l’ecosistema existent, formant part i sent part del tot.

A MOKUZAI Wood Arts BCN treballem cada dia perquè els valors de Núria Picas s’impregnen en els nostres productes: perseverança, sacrifici, compromís, vocació i perfecció.

Sense deixar de transmetre confiança, serenitat, seguretat, proximitat i per damunt de tot: amor per la natura.

És un autèntic plaer que Núria Picas se sumi i representi en primera persona, i amb tota la seva energia, aquest projecte dissenyat per a vosaltres.

L’artesà: Fusinde S.L.U.

Són la font d’inspiración de MOKUZAI Wood Arts BCN . Sense la passió, la vocació, la perseverança i el sacrifici no seria imaginable crear MOKUZAI Wood Arts BCN . Són artistes centenaris, que aporten el segell de garantia perquè els vostres articles siguin dissenyats de manera exclusiva i elegant.

Filosofía: Mokuzai

El vostre projecte està basat en la sostenibilitat, al·ludint a l’equilibri entre allò que consumim i el que deixem per a les pròximes generacions. Just per això elaborem articles de qualitat, garantia i extrema durabilitat. Impertorbables en el temps.

Des de MOKUZAI Wood Arts BCN ens comprometem amb la petjada ecològica, validant l’impacte mediambiental de les nostres accions a tot el procés de producció. Cadascun dels articles MOKUZAI Wood Arts BCN provenen exclusivament de la reforestació, controlada i legal i per això compten amb els següents segells: